Hello Partner!

Here we Grow...

Nőjünk együtt, szélesítsd szolgáltatásaid kínálatát extra befektetés nélkül!

Az online marketing és a webfejlesztés kéz a kézben járnak. PPC ügynökségként biztosan ti is rengetegszer futottatok már bele korszerűtlen, ronda, lassú weboldalakba, vagy egyszerűen csak a felépítése miatt nem volt alkalmas arra, hogy hirdetéseket landingeltessetek rá, ez pedig a hirdetések eredményességére is rányomta a bélyegét.

Az ügyfelek szeretnek egy helyen, egy csapással intézni mindent, ami a marketinggel kapcsolatos, és ide tartozik a webes megjelenés is. Segítségünkkel full service-t kínálhattok ügyfeleiteknek.

Miben tudunk nektek segíteni?

  • Landing oldal készítése kampányokhoz
  • Meglévő weboldalak átalakítása az igényeitekhez igazítva
  • Követőkódok beillesztése a megfelelő mérésekhez
  • SOS és olyan apró, de számotokra fontos fejlesztési munkák elvégzése, amelyekre nem találnátok kivitelezőt, vagy csak nagyon hosszú határidővel
  • Technikai optimalizálás, weboldal gyorsítás

…és bármilyen felmerülő webes igényben.

Mire számíthatsz, ha velünk dolgoztok?

Megoldás központú hozzáállásra, agilis működésre, a határidők betartására, zökkenőmentes kommunikációra, átlátható projektkezelésre és pontos kódolásra.

Full stack

A gördülékeny munka kellékei

Mennyi az annyi?

“OK, OK, ez mind szép és jó, de megtérül ez nekem?” Jogos a kérdés. Azon túl, hogy ügyfeleitek úgy érzik majd, hogy varázsló megoldóemberek vagytok, akik minden kívánságukat teljesíteni tudjátok, szolgáltatásainkat teljesen white label adjuk, vagyis saját termékként kínálhatjátok az általatok megállapított áron.

Árazásunk éppen ezért rendkívül versenyképes:

nettó 12.000 Ft/óra

(természetesen projektáron is dolgozunk)