Webáruház készítés néhány kattintással és akár ingyenes üzemeltetéssel – Bemutatkozik a Shoptet

Webáruház készítés néhány kattintással és akár ingyenes üzemeltetéssel – Bemutatkozik a Shoptet

A Shoprenter és az Unas hosszú ideje ismert a hazai vállalkozók körében, most pedig méltó kihívója akadt, ami nem más, mint a Shoptet. A szlovák és cseh vállalkozók számára már nem szolgál újdonságként a Shoptet webáruház üzemeltető rendszere, most pedig itt az idő, hogy a hazai közönség is megismerje. Milyen előnyei vannak, kiknek ajánljuk és hogyan készítheted el saját webshopod, akár ingyen? Górcső alá vesszük a Shoptet rendszerét!

Shoptet, a Közép-Európai piacvezető bérelhető webáruház

A webáruház nyitás még sosem volt ilyen egyszerű, mint 2023-ban, amikor számtalan bérelhető rendszer közül választhatunk, amelyekhez nem szükséges programozói tudás vagy hatalmas kezdő tőke. Magyarországon a két húzónév a Shoprenter és az Unas, azonban pár éve a Shoptet is letette névjegyét, miután Közép-Európa piacvezető webáruház üzemeltető rendszerévé vált.

Még nem ismered a bérelhető webáruház előnyeit? Ha egy mondatban kellene jellemeznünk, az alábbi lenne az. Megfizethető, szinte azonnal el is indítható webshop alternatíva, amelyhez programozói ismeret egyáltalán nem szükséges.

A Shoptet rendszere egy megbízható webshop motor, amely számtalan testreszabható sablont kínál egyszerű admin felülettel, automatizációs lehetőségekkel, hogy a webshop üzemeltetése gyerek játék legyen mindenki számára. A Közép-Európai régió piacvezető webáruház üzemeltető rendszeréként tartják számon, ahol 2009 – ben debütált, majd rövid idő alatt megerősítette pozícióját.

Shoptet felhasználók (Forrás: https://www.shoptet.hu)

A cég fő célja, hogy letisztult, könnyen kezelhető, felhasználóbarát webshopokat tudjanak a felhasználók létrehozni a Shoptet rendszerével, amelyekkel könnyedén összekapcsolhatók minden népszerű alkalmazással, amire szükség van egy webshop életében (például fizetési programokkal, logisztikai és szállító cégekkel, számlázó programokkal stb…).

A Shoptet előnyei 

Nézzük, hogy milyen előnyei vannak a Shoptetnek a konkurens bérelhető webáruházak rendszereihez viszonyítva!

  1. Akár ingyenesen is üzemeltethető

Az egyik legnagyobb előnye a Shoprenter és Unas felületeihez képest, főként a most induló vállalkozások számára, hogy a Shoptet.hu – t a próbaidőszak lejárta után is használható, anélkül, hogy havi vagy éves díjat kellene fizetni.  

Ez kiváló lehetőség azoknak, akik még csak most lépnek a vállalkozás és webshop indítás mezejére, ismerkednek a webáruházak világával vagy csupán pár darab terméket tartalmaz a termék palettájuk. Fontos tudni, hogy a Shoptetnél 10 termékig választható a “free” díjcsomag, ami magába foglal mindent, amire egy induló webáruháznak szüksége van. 

  1. Kedvező díjcsomagok

A bérelhető webáruházak közül a Shoptet rendszerében lelhető fel a legtöbb havi vagy éves fizetési konstrukció, amelyek lefednek szinte minden felhasználó igényt, sőt, amennyiben szükséges össze állítható saját csomag is. Emellett jelenleg a legkedvezőbb szolgáltatást is a Shoptet nyújtja havi és éves díj összehasonlításban egyaránt.

Shoptet díjcsomagok (Forrás: https://www.shoptet.hu)
  1. Személyre szabható

A legtöbb előre elkészített sablon megoldás hátránya, hogy kísértetiesen hasonlítanak egymásra, azonban a sablon tárban egymástól eltérő funkciójú és megjelenésű designok lelhetők fel. Ha pedig még egyedibb megjelenésre vágyunk, vagy a brand színeiben pompázó weboldal a cél minden sablon programozói tudás nélkül is egyedire szabható. Ezáltal a reszponzív sablonok között biztosan megtalálja mindenki a számításait. A Shoptet.hu – n az összes elérhető sablon megtekinthető, még az előfizetés vagy a próbaidőszak elindítása előtt.

  1. Beépített, ingyenes számlázó program

A webshop üzemeltetés során a számlázás kulcsfontosságú tényező. Szuper hír, hogy a shoptet egy automatizált számlázó programot is magába foglal és ingyenesen jár a rendszerhez, így a kezdő vállalkozók számára sem lesz átláthatatlan folyamat a számlázás. Ezzel közvetlenül az áruház admin felületéről intézhető a számlázással kapcsolatos összes teendő harmadik fél (például számlázz.hu) bevonása nélkül.

  1. Kompatibilitás

A Shoptet megalapításakor a fő cél az volt, hogy össze lehessen kapcsolni minden olyan népszerű alkalmazást, amelyek megfelelő támogatást nyújtanak a vállalkozások számára. Akár a marketingtevékenység fellendítésére van szükség, a fizetés és a szállítás egyszerűbben kezeléséről vagy a számlázás automatizálásáról könnyedén megvalósítható pár kattintással.

Összefoglalva, a Shoptettel egy reszponzív, felhasználóbarát, automatizált bérelt webshop tulajdonosává válhatsz, ha még keresed az igazi bérelhető webáruházat vagy olcsóbb alternatíva után kutatsz, mint a Shoprenter vagy Unas, akkor most érdemes 30 napig ingyen kipróbálni és utána meghozni a végső döntést.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Webshop készítés