Egyedi, vevőket vonzó weboldal a cégednek - Webgrow Digital Agency

Egyedi, vevőket vonzó weboldal a cégednek

Weboldalad online jelenléted alapköve, amelyre hatványozottan érvényes, hogy a cél fontosabb, mint az eszköz. Dizájnsablon vagy egyedi grafika? Egyedi weboldal WordPress-szel vagy más technológiával? Mielőtt erről döntenél, mi azt kérdezzük: mit vársz a weboldaltól? Bízd full service ügynökségünkre egyszerű bemutatkozó weboldaladat vagy bonyolult webes rendszeredet is, és érd el a célodat!

Weboldalad az a hely, ahol célcsoportod megtalálja a gyógyírt problémájára

A céges weboldal már rég nem csak egy kötelező kör, amit ki kell pipálni ahhoz, hogy online jelenléted biztosítva legyen. A weboldalon keresztül célcsoportod tagjai egy olyan világba lépnek be, amelyet azért építünk fel nekik, hogy ott megtalálják a gyógyírt problémáikra.

Ez épp úgy igaz egy szolgáltatást vagy terméket bemutatkozó one pager oldalra, egy feliratkozó oldalra, mint egy bonyolult, többszintes céges weboldalra.

->És “csak” a szemük elé kell kerülnöd. De hogyan? Okosan megtervezett és kivitelezett, folyamatosan tesztelt online marketinggel.

Célratörő weboldalt készítünk

Miért van szükséged a weboldalra? Milyen eredményt vársz el tőle? Kiket akarsz megszólítani? Milyen információkat gyűjtenél be? Mit csináljanak az oldaladon? Vásároljanak? Iratkozzanak fel hírlevélre? Hívjanak fel? Töltsenek le valamit? Hogyan tartod velük a kapcsolatot, miután a weboldalon jártak? Többek között ezeket a kérdéseket fogjuk feltenni, ha weboldal készítésére kérsz tőlünk ajánlatot.

 

Oszd meg velünk céljaidat, mi pedig megalkotjuk neked azt a weboldalt, amely a figyelem felkeltésétől apró lépésenként vezeti a látogatót a kívánt konverzióig.

Kapcsolódó esettanulmányok

Így tervezzük és valósítjuk meg weboldaladat

Konzultálunk az elképzeléseidről.

Az egyszerű oldal és a komplex rendszer építése is az alapozással kezdődik. Addig nem kezdődik el a tervezés, míg nem dől el, hogy milyen tartalmi és vizuális elemek, milyen funkcionalitás szükséges az oldalra. A struktúra megtervezésében, a webszövegek, a marketingfotók és -videók elkészítésében természetesen a segítségedre leszünk.

Sablon vagy egyedi weboldal?

Az egyedi fejlesztésű céges weboldal nagyobb szabadságot ad a tervezés során, hiszen olyan, akár az üres papír, 100%-ban vállalkozásod arculatára szabhatjuk a megjelenését. A webdizájn sablonoknak is megvannak a maguk előnyei, ilyen a könnyű használhatóság, a kedvezőbb ár, és az, hogy bizonyos mértékig ezeket is át tudjuk szabni szinte egyedivé.

Megtervezzük a weboldalt.

Látogatód nem fogja megmondani, hogy a weboldal sablonnal készült-e, vagy egyedi fejlesztésű. Neki csak az számít, hogy gyorsan betöltődik-e, meggyőző-e a tartalma, és könnyen elvezet-e ahhoz az információhoz, termékhez, szolgáltatáshoz, tartalomhoz, időtöltéshez, közösségi élményhez, amire vágyott.

Google-barát, keresőoptimalizált weboldal készül.

Full service digitális marketing ügynökségként magától értetődik, hogy a keresőrobotok számára felismerhető, reszponzív, hiteles oldalt készítünk vállalkozásodnak. A megfelelő kulcsszavakra épített szövegeken, képeken felül a SEO a megbízhatóságról is szól, így például feltelepítjük az SSL-tanúsítványt, hogy weboldalad biztonságos címkét kapjon.

Jöhetnek az eredmények.

Sokat nyerhetsz azzal, ha az elvárt konverzió, például a vásárlások száma mellett azt is naprakészen követed, hogy milyen a látogatottság, melyik tartalom érdekelte leginkább a látogatókat. A weboldalon ezért elhelyezzük a Google analitikai követőkódját is, így semmi akadály annak, hogy a Google Analytics segítségével képben legyél. Végezetül, a weboldal használatába is beavatunk, a betanításról készült videó felvételét pedig megkapod.

Kérj ingyenes konzultációt!

Újra cserélnéd régi, poros céges weboldaladat? Változott a tevékenységed, a közönséged, és weboldalad már nem felel meg üzleti céljaidnak?

Full service digitális marketing ügynökség vagyunk, ezért a legfontosabb marketingeszközödet, a weboldaladat is bátran ránk bízhatod.

Töltsd ki az űrlapot, és beszéljük meg, miben segíthetünk!

Beszélgessünk

Kérj ingyenes konzultációt és ajánlatot!

Kovács Dorián

Alapító, vezető

“A növekedésben szeretnénk segíteni a web világában. Ezt szem előtt tartva tervezzük meg  weboldaladat, webáruházadat, PPC-kampányodat vagy SEO-stratégiádat.”

Írd meg, miben segíthetünk és milyen telefonszámon, e-mailen érünk el. A 15-20 perces, telefonos vagy videós beszélgetésen átbeszéljük, hogyan érhetjük el együtt a céljaidat.

    Válassz szolgáltatást