Hogyan adja el magát egy jó webdesign, azaz egyedi vagy a sablon alapú webdesignt érdemes választani? - Webgrow Digital Agency

Hogyan adja el magát egy jó webdesign, azaz egyedi vagy a sablon alapú webdesignt érdemes választani?

A weboldal egy vállalkozás életében mondhatni a szent grál, hiszen itt egy helyen található meg minden fontos információ az adott cégről, az elérhető szolgáltatásokról, itt vásárolhatók meg a termékek, illetve a kapcsolatot is ezen keresztül tudják felvenni a céggel az érdeklődők. A weboldalunknak tükröznie kell a cégünk lelkét, ehhez pedig elengedhetetlen egy jó webdizájn, amely szinte önmagától bevételt generál! Maradj velünk és megválaszoljuk a kérdést, hogy hogyan adja el magát egy jó webdesign? Illetve, hogy egyedi vagy sablon alapú webdesignt érdemes választani!

Mi a különbség a a sablon alapú és az egyedi webdizájnnal készült weboldal között?

Amint rátérsz a weboldal készíttettés útjára, az első kérdések egyike, amellyel szembe találod magad, hogy egyedi webdizájnt szeretnél vagy egy már kész sablont használnál? A kérdésre adott válasz nem csupán azt határozza meg, hogy hogyan fog elkészülni a weboldal, hatással van arra is, hogy milyen eredményeket érhetsz el, sőt a jövőbeni bevételt is befolyásolja. Hogyan generál magasabb profitot, azaz adja el a terméket vagy szolgáltatást egy webdesign? Olvass tovább és tudd meg miért kattintanak a vásárlás gombra a látogatók a webdesign hatására.

Egyedi webdesign

Ha egy teljesen személyre szabott weboldalt szeretnél érdemes az alapoktól kezdeni, azaz egy üres vászonnal nyitni. Ebben az esetben a színvilág kialakításában, a betűtípus kiválasztásában, a stíluselemek és az elrendezés tekintetében egyaránt szabad kezet kapsz és a webdesignerrel és a webfejlesztővel közösen hozzátok létre a weboldalt.

Miért van szükség a webdesignerre?

Egyetértesz abban, hogy ahogy első benyomást személyesen is csupán egyszer tehetünk? Ez a virtuális világra is igaz! A webdesigner az egyedileg tervezett weboldal kulcsfigurája, feladata, hogy vonzó és felhasználóbarát weboldalakat tervezzenamelyek segítik a látogatókat az információ megtalálásában, a navigációban és a céljaik elérésében. Egyfajta művészként a vizuális elemeket a tartalommal esztétikusan kombinálják össze. Egy jó webdesigner figyelembe veszi a felhasználói élményt, az információ hierarchiáját, a színeket, a tipográfiát, a képeket és egyéb vizuális elemeket.

Most, hogy tudjuk hogyan alkot a webdesigner az üres vászonból egy weboldal designt, nézzük milyen előnyökkel rendelkezik az egyedi webdesign alkalmazása.