Legyen a vevőidre szabott webshopod - Webgrow Digital Agency

Legyen a vevőidre szabott webshopod

Webáruházadat nem a vállalkozásodnak nyitod, hanem azoknak, akik vásárolni fognak benne. Akár WooCommerce, UNAS, Shoprenter, Shopify vagy Shoptet webshopot választasz, akár egyedi fejlesztésűt, biztos lehetsz benne, hogy olyan mobilra is optimalizált, felhasználóbarát webáruházat készítünk, ahol vevőid könnyen megtalálják, amire vágynak.

Webáruháza bárkinek lehet

Gyorsan betöltődő, bizalmat sugárzó és látogatott online áruházuk viszont csak azoknak, akik erős alapokra építkeztek. Ehhez sok mindennek együtt kell állnia. Az átgondolt felépítésnek, a meggyőző, a keresőoptimalizált termékszövegeknek, a vonzó képeknek és videóknak, a reszponzív, mobilra optimalizált megjelenésnek, vagy a személyes adatok védelmének, a GDPR-megfelelőség biztosításának.

 

Full-service digitális marketing ügynökségként nem csak átlátjuk, de sikeresen alkalmazzuk is ezeket a gyakorlatokat. Szívesen elkészítjük webshopodhoz a marketingfotókat és -videókat, majd fizetett hirdetésekkel, organikus tartalmakkal, és e-mail-marketinggel, azaz online marketinggel segítünk abban, hogy minél több releváns látogatót vonzzon.

Melletted a webshop átadásáig, és annál is tovább

Pontosan azt a webshopot építjük fel és tesszük a vevőid szeme elé, amelyre az üzleti céljaid eléréséhez szükséged van. Már csak ezért sem csak egyfélét készítünk, választhatsz nyílt forráskódú, egyedi fejlesztésű webáruházat, és bérelhető webshopot is

A nyílt forráskódú webshopok, így a WordPress alapú WooCommerce ingyenes alapja jelent némi könnyebbséget árban. De mégiscsak meghatározott keretek között mozogsz, és ha a meglévő sablonok, bővítmények nem felelnek meg, előbb-utóbb korlátokba ütközöl. 

Az egyedi fejlesztésű webshopok ára magasabb, ám cserébe szinte mindent tudnak. Nem túlzás, hogy kompromisszumok nélküli, a vásárlói élményt csúcsra járató webshopod lesz.

A gyorsan elindítható, egyszerűen működtethető, vállalkozásoddal együtt növekvő, havidíjért bérelhető webshopok, mint az UNAS, a Shoprenter, a Shopify vagy a Shoptet költségek és lehetőségek terén is az arany középutat jelentik.

Melyik a legokosabb döntés vállalkozásodnak hosszú távon? Vagy már tudod is, hogy egyedi vagy bérelt webshopot szeretnél? Meglévő webáruházadat szabnád egyedire? Full service ügynökségként nagy rutinnal kísérünk végig a sikeres webáruházig vezető úton.

Így tervezzük és valósítjuk meg webshopodat

A webáruház fejlesztése azzal kezdődik, hogy megkérdezzük, kiket és milyen termékkel, szolgáltatással szeretnél elérni. Ha termékképekre, termék- és blogszövegekre, hirdetésekre van szükséged, ezt is egyeztetjük. A következő lépés a funkcionalitás kiválasztása.

-> 1. Feltérképezzük az igényeidet, tanácsot adunk.

Ha kiváló felhasználói élményt nyújtó webáruházat szeretnél, az alábbi alapvető funkcióra minden bizonnyal szükséged lesz. Ezekkel bármely nálunk készült webshop rendelkezik:

 • Készletkezelés – hogy figyelemmel tudd kísérni a számokat.
 • Vásárlási statisztika – hogy vásárlóid viselkedéséből is le tudd vonni a tanulságokat.
 • Bemutatkozó aloldalak – hogy elmesélhesd a történetedet.
 • Automatikus e-mailek – egy örömteli kapcsolat nyitánya a vevőiddel.
 • Hírlevél integráció; kapcsolati űrlap – hogy később is bármikor elérd őket, és ők is téged.
 • Fő- és alkategorizálás – hogy a látogatók könnyen eligazodjanak a termékek között.
 • Többféle szállítási és fizetési mód; ingyenes szállítási mód kosárértéktől függően – a kényelmes, gyors vásárlásért.
 • Blog funkció – hogy fizetett hirdetés nélkül is forgalmat terelhess a webshopra.
 • Vásárlói fiók regisztrációval – vevőid nyomon követhetik a közös történeteteket, azaz eddigi rendeléseiket (de regisztráció nélküli vásárlásra is van mód).

Mindez számos választható funkcióval bővíthető, többek között:

 • Bankkártyás fizetés integráció (OTP, Barion, PayPal stb.)
 • Csomagpont integráció (Foxpost, Postapont, GLS pont stb.)
 • Árumegosztó oldalak integrációja – termékeid az Árgép, az Árukereső, a Google Shopping, és az Emag oldalain is feltűnhetnek. 
 • Többnyelvű tartalom (angol, német, stb.), választható pénznem – ha nemzetközi értékesítésben gondolkozol
 • Képgaléria – még több színvonalas kép (és videó) még több értékesítéshez vezet.

Mi jön ezután?

Dizájn, fejlesztés, bővíthetőség.

Következik a drótvázak és a dizájn elkészítése, majd a nyílt forráskódú, egyedi vagy bérelhető webáruház felépítése. Webáruházadat úgy fejlesztjük, hogy bármikor tovább bővíthetőek legyenek, ezért ha a később új funkcióra van szükséged, az sem probléma.

Tesztelés, átadás, betanítás.

Az átadás után megismertetjük veled az adminisztrációs felület működését: a termékfeltöltést, a kategorizálást, a címkézést, az árazást. A webáruház működéséről oktatóvideót is készítünk, amelyet megkapsz és bármikor visszanézhetsz. Ha mégis bármilyen kérdésed merül fel, készséggel válaszolunk.

Kérj ingyenes konzultációt!

Vajon milyen lesz a te webshopod? Kérj ajánlatot, és találd meg az utat a vásárlók szívéhez (és bankkártyájához) egy profi webshoppal!

Full-service digitális marketing ügynökségként olyan komplex feladatot is kézben tartunk és sikerre viszünk, mint egy webshop fejlesztése és felvirágoztatása.

Töltsd ki az űrlapot, és beszéljük meg, miben segíthetünk!

Beszélgessünk

Kérj ingyenes konzultációt és ajánlatot!

Kovács Dorián

Alapító, vezető

“A növekedésben szeretnénk segíteni a web világában. Ezt szem előtt tartva tervezzük meg  weboldaladat, webáruházadat, PPC-kampányodat vagy SEO-stratégiádat.”

Írd meg, miben segíthetünk és milyen telefonszámon, e-mailen érünk el. A 15-20 perces, telefonos vagy videós beszélgetésen átbeszéljük, hogyan érhetjük el együtt a céljaidat.

  Válassz szolgáltatást