Cégedre szabott keresőoptimalizálás - Webgrow Digital Agency

SEO, a stratégia, ami hirdetések nélkül hozza az érdeklődőket

A sokadik találati oldalon tűnik fel weboldalad a Google-ben? Nem is lát a kereső? Lassan tölt be a site? Nem biztonságos a domain? Ez mind a SEO (Search Engine Optimization), a keresőoptimalizálás kérdése, amelynek legnagyobb nyeresége mégis az, hogy hirdetések nélkül, organikusan szállítja a forgalmat oldaladra.

Van, ami a Google első találati helyénél is jobb

A SEO tétje nem csak annyi, hogy az "első helyre kerülhetsz a keresőben” egy-egy vállalkozásodnak értékes kulcsszóra. A találati oldalakon való minél előkelőbb helyezés nagyon fontos és reális cél, de a SEO még ennél sokkal többet tud!

A technikai SEO biztosítja a gyors betöltést, a mobilbarát, reszponzív megjelenést, a biztonságos kapcsolatot, azt, hogy a Google keresőrobotjai egyáltalán megtalálják, megértsék és indexeljék az oldaladat.

Az on-site SEO a tartalom oldaláról biztosítja be a weboldal sikerességét. Ide tartozik a megfelelő kulcsszavak lekutatása és alkalmazása a webszövegben, a folyamatosan frissülő tartalom, az URL-ek kulcsszavazott elnevezése, az informatív meta leírások és a belső linkek használata.

Az off-site SEO minden olyan tevékenység összefoglaló neve, amit a weboldalon kívül tehetünk azért, hogy az oldal vonzóbbnak tűnjön a keresőmotor számára, ilyen a  linképítés, vagy az online értékelés.

Van, ami a Google első találati helyénél is jobb

A SEO tétje nem csak annyi, hogy az "első helyre kerülhetsz a keresőben” egy-egy vállalkozásodnak értékes kulcsszóra. A találati oldalakon való minél előkelőbb helyezés nagyon fontos és reális cél, de a SEO még ennél sokkal többet tud!

 1. A technikai SEO biztosítja a gyors betöltést, a mobilbarát, reszponzív megjelenést, a biztonságos kapcsolatot, azt, hogy a Google keresőrobotjai egyáltalán megtalálják, megértsék és indexeljék az oldaladat.
 2. Az on-site SEO a tartalom oldaláról biztosítja be a weboldal sikerességét. Ide tartozik a megfelelő kulcsszavak lekutatása és alkalmazása a webszövegben, a folyamatosan frissülő tartalom, az URL-ek kulcsszavazott elnevezése, az informatív meta leírások és a belső linkek használata.
 3. Az off-site SEO minden olyan tevékenység összefoglaló neve, amit a weboldalon kívül tehetünk azért, hogy az oldal vonzóbbnak tűnjön a keresőmotor számára, ilyen a linképítés, vagy az online értékelés.

A jó SEO a hiteles, megbízható oldalak közé repíti a Google-univerzumban a weboldaladat, és ha folyamatosan teszel érte, sokáig ott is tartja.

Amilyen szerteágazó a téma, annyira egyszerű és hatékony a megközelítésünk

Hogyan lehet a betöltési sebességen, a teljesítményen javítani? Hogyan válaszd ki a termékednek, szolgáltatásodnak megfelelő kulcsszavakat? Hol kell őket elhelyezni? Miből áll a linképítés? Elkéstél, ha weboldalad nem indult a legjobb SEO-val?

A mi SEO-módszerünk

Ha tehetjük, előre gondolkozunk

Full service digitális marketing ügynökségként sokan bízzák ránk weboldaluk, webshopjuk készítését is, így a nálunk készült weboldalakat ‘menet közben’ már felkészítjük a keresőoptimalizálásra.

Felturbózzuk a meglévő SEO-t

Akkor is bevetjük tudásunkat, ha meglévő weboldalad keresőoptimalizásáról van szó. Az első lépés ilyenkor az alapos átvizsgálás, a SEO-audit, ami után javaslatot teszünk a keresőoptimalizálási teendőkre, és elvégezzük őket.

Így készül a jól SEO-zott oldal

 • Gondoskodunk a tartalmi SEO alapjairól: releváns kulcsszavakat helyezünk el a szövegben, elkészítjük a találati oldalon megjelenő meta címeket és leírásokat.
 • A technikai keresőoptimalizálás is alap a nálunk készült weboldalakon. Ez a weboldal, vagy webshop fájlszerkezetét, adatbázisát érinti, például kép- és fájltömörítő eszközöket használunk, hogy gyorsabban töltődjön be az oldal.
 • Gondoskodunk a biztonságról. A weboldal, webshop végleges helyére költöztetésekor beállítjuk a https átirányítást is, ha a domain rendelkezik a biztonságos, titkosított kapcsolatot jelző SSL tanúsítvánnyal.
 • Bekötjük a Google feltérképezési rendszerét, beküldjük az oldaltérképet, és bekötjük a Google analitikai rendszerét. 
 • Bebiztosítjuk a Google-jelenlétedet. Ha idáig eljutottunk, a Google robotjai már könnyen indexelik az oldalt, de ezen túl is maradtak módszerek arra, hogy láthatóságodon javítsunk.
  • Létrehozzuk vállalkozásod Google Cégem fiókját. A My Business felülettel ingyenesen jelenhetsz meg a találati oldalakon. Szöveggel, képpel, videóval is bemutatkozhatsz, megadhatod weboldalad, webshopod elérhetőségét is, és a hitelességedet növelő online értékeléseket gyűjthetsz be. 
 • Felteszünk a Google Térképre. A Google-ben az egyik legfontosabb rangsorolási tényező a távolság, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy minél közelebb vagy a felhasználóhoz, annál nagyobb az esélye, hogy helyi vállalkozásod az első találatok között tűnik fel. Ha arra keresnek, hogy “cukrászda+konkrét város”, vállalkozásod neve a térképen is megjelenik, ez pedig mágnesként vonzza a tekintetet.
 • A világ második számú keresőjében, a YouTube-on is létrehozzuk fiókodat. Tudtad, hogy a YouTube is a Google tulajdonában van? A Google előkelő helyen hozza a keresési találatok listájában a Youtube-on elérhető releváns tartalmakat is. Még mindig kevesebb cég van jelen a Youtube-on, mint általában a neten, ezért nagyot szakítasz az organikus forgalomból, ha a témádba, hasznos vágó videókat készítesz. Mi ezeket megfelelően kulcsszavazzuk, és leírásokat adunk hozzá.
 • Folyamatos karbantartás. A keresőoptimalizálással nem elég egyszer foglalkozni, később is készenlétet igényel. A rangsorolás szempontjai változhatnak, de a folyamatosan frissülő tartalom is kulcsfontosságú a keresőmotorok számára. Az eredmények megtartásához finomhangolásra van szükség, ebben is segítünk.
Érdekel, beszéljünk róla

Kérj ingyenes konzultációt!

Most már tudod, hogy a keresőoptimalizálás nem sprint az első helyért, hanem hosszútávfutás azért, hogy hiteles, megbízható weboldalad legyen, ami futószalagon szállítja az organikus forgalmat. Érdekelnek a további lépések? Kiszerveznéd a SEO-dat?

Full service digitális marketing ügynökség vagyunk, webes jelenléted, online marketinged minden szeletét nyugodtan ránk bízhatod, így a keresőoptimalizálást is.

Töltsd ki az űrlapot, és beszéljük meg, miben segíthetünk!

Beszélgessünk

Kérj ingyenes konzultációt és ajánlatot!

Kovács Dorián

Alapító, vezető

“A növekedésben szeretnénk segíteni a web világában. Ezt szem előtt tartva tervezzük meg  weboldaladat, webáruházadat, PPC-kampányodat vagy SEO-stratégiádat.”

Írd meg, miben segíthetünk és milyen telefonszámon, e-mailen érünk el. A 15-20 perces, telefonos vagy videós beszélgetésen átbeszéljük, hogyan érhetjük el együtt a céljaidat.

  Válassz szolgáltatást