Webáruház készítés néhány kattintással és akár ingyenes üzemeltetéssel – Bemutatkozik a Shoptet - Webgrow Digital Agency

Webáruház készítés néhány kattintással és akár ingyenes üzemeltetéssel – Bemutatkozik a Shoptet

A Shoprenter és az Unas hosszú ideje ismert a hazai vállalkozók körében, most pedig méltó kihívója akadt, ami nem más, mint a Shoptet. A szlovák és cseh vállalkozók számára már nem szolgál újdonságként a Shoptet webáruház üzemeltető rendszere, most pedig itt az idő, hogy a hazai közönség is megismerje. Milyen előnyei vannak, kiknek ajánljuk és hogyan készítheted el saját webshopod, akár ingyen? Górcső alá vesszük a Shoptet rendszerét!

Shoptet, a Közép-Európai piacvezető bérelhető webáruház

A webáruház nyitás még sosem volt ilyen egyszerű, mint 2023-ban, amikor számtalan bérelhető rendszer közül választhatunk, amelyekhez nem szükséges programozói tudás vagy hatalmas kezdő tőke. Magyarországon a két húzónév a Shoprenter és az Unas, azonban pár éve a Shoptet is letette névjegyét, miután Közép-Európa piacvezető webáruház üzemeltető rendszerévé vált.

Még nem ismered a bérelhető webáruház előnyeit? Ha egy mondatban kellene jellemeznünk, az alábbi lenne az. Megfizethető, szinte azonnal el is indítható webshop alternatíva, amelyhez programozói ismeret egyáltalán nem szükséges.

A Shoptet rendszere egy megbízható webshop motor, amely számtalan testreszabható sablont kínál egyszerű admin felülettel, automatizációs lehetőségekkel, hogy a webshop üzemeltetése gyerek játék legyen mindenki számára. A Közép-Európai régió piacvezető webáruház üzemeltető rendszeréként tartják számon, ahol 2009 – ben debütált, majd rövid idő alatt megerősítette pozícióját.

A cég fő célja, hogy letisztult, könnyen kezelhető, felhasználóbarát webshopokat tudjanak a felhasználók létrehozni a Shoptet rendszerével, amelyekkel könnyedén összekapcsolhatók minden népszerű alkalmazással, amire szükség van egy webshop életében (például fizetési programokkal, logisztikai és szállító cégekkel, számlázó programokkal stb…).